АДРЕСА
ДТЦ ПАЛОМА БЈАНКА
приземје, локал бр. 7 и 8
1000 Скопје , MAКЕДОНИЈА
Телефон. 00 389 2 321 22 03
00 389 2 321 22 04
Факс: 00 389 2312 03 86
E-mail: city@t-home.mk
   
Работно време : 0800 - 1700 од Понеделник до Петок
0900 - 1300 Сабота
Компаниите кои соработуваат со City Travel наидуваат на специјално изготвен пристап во согласност со нивните барања. Нашиот тим на консултанти се ангажира да даде брз одговор на Вашите барања, користејќи проактивни методи. Поради нашиот позитивен и услужлив пристап нашите долгогодишни клиенти повторно соработуваат со нас и што е уште поважно нé препорачуваат и на другите.

Тим за резервации    
Слободан Матевски CEO slobodan@city.com.mk
Олга Василевска Travel Consultant info@city.com.mk
Билјана Петревска biljana@city.com.mk
Зорица Симоновска booking@city.com.mk
     
Финансии и поддршка    
Миодраг Ноциќ CFO office@city.com.mk
Наташа Ивановска Support city_admin@city.com.mk

IATA accredited agent
 

 
 
Почнувајќи од 29, Октомври 2012, директни летови од Скопје до Дубаи. Fly Dubai ќе оперираат два пати неделно од Скопје за Дубаи.
Wizz Air воведува нови дестинации од Скопје. За повеќе информации, Ве молиме да ја контактирате нашата агенција.
Од 24.12.2004 City Travel се здоби со сертификат ISO 9001:2000 со што стана првата туристичка агенција со овој сертификат во југоисточна Европа. Сертификатот е издаден од стана на Американската Агенција за Контрола на Квалитет AQA.
Одбележи ја оваа страна