Кога соработуваат со туристичките агенции, клиентите имаат можност да бираат меѓу услугите што им ги нудат големите компании кои имаат куповна моќ и услугите на некоја локална независна агенција која може да им понуди соработка и сервис на едно повисоко, лично ниво.
City Travel Ви го нуди најдоброто од двата света. Подетална анализа за City Travel и нашите услуги може да најдете на овие страници, но ако сакате веднаш да зборувате со нас за Вашите конкретни барања побарајте нé директно

За да побарате некој лет, доставете ги Вашите барања за летот и притиснете на некое од копчињата за пребарување подолу.

Што Ви е потребно?  Име     
Презиме  
Телефон  
E-mail  
Тип на лет  
   
  2-11 години   под 2 години
Број на патници   Возрасни Деца Бебиња
град / аеродром
од кој полетувате
 
град / аеродром
на кој пристигнувате
 
време и датум на поаѓање  
време и датум на враќање  
само директни летови   Да
    Не (нуди можност за поефтини летови)
флексибилни датуми на
патување
  Да (нуди можност за поефтини летови)
    Не
авио компанија која ја
претпочитате
 
специјални барања  
    Дали ви треба осигурување?
    Дали ви треба хотелска резервација?
   


 

 
 
Почнувајќи од 29, Октомври 2012, директни летови од Скопје до Дубаи. Fly Dubai ќе оперираат два пати неделно од Скопје за Дубаи.
Wizz Air воведува нови дестинации од Скопје. За повеќе информации, Ве молиме да ја контактирате нашата агенција.
Од 24.12.2004 City Travel се здоби со сертификат ISO 9001:2000 со што стана првата туристичка агенција со овој сертификат во југоисточна Европа. Сертификатот е издаден од стана на Американската Агенција за Контрола на Квалитет AQA.
Одбележи ја оваа страна

 

City Travel 2011 сите права се задржани
Изработено од Tool Design