Резервирање и издавање на авио билети
-цени објавени од IATA
-специјално договорени цени
-летови по ниски цени
-индивидуални и групни патувања
-корпоративни патувања

and many more ...


Хотелски резервации ширум светот

- корпоративни цени достапни за над 120 000 групи/ланци на хотели
-индивидуални и групни резервацииПатничко осигурување

-годишни полиси и полиси за едно патување


All major credit cards accepted
MasterCard, VISA, AmEx, Diners
IATA accredited agent
 

 
 
Почнувајќи од 29, Октомври 2012, директни летови од Скопје до Дубаи. Fly Dubai ќе оперираат два пати неделно од Скопје за Дубаи.
Wizz Air воведува нови дестинации од Скопје. За повеќе информации, Ве молиме да ја контактирате нашата агенција.
Од 24.12.2004 City Travel се здоби со сертификат ISO 9001:2000 со што стана првата туристичка агенција со овој сертификат во југоисточна Европа. Сертификатот е издаден од стана на Американската Агенција за Контрола на Квалитет AQA.
Одбележи ја оваа страна