Име
Презиме
Телефон
E-mail
Град или аеродром
Датум на пријавување
Број на ноќевања (макс. 99)
Број на соби
(1-5)
Број на возрасни лица во една соба
Тип на сместување
Ланец на хотели
Локација
Име на хотелот
  или збор што го содржи името
   
  Изберете една од следниве опции, почнувајќи од онаа со најголем приоритет
Погодности
 
 
   
Специјални барања
 


 

 
 
Почнувајќи од 29, Октомври 2012, директни летови од Скопје до Дубаи. Fly Dubai ќе оперираат два пати неделно од Скопје за Дубаи.
Wizz Air воведува нови дестинации од Скопје. За повеќе информации, Ве молиме да ја контактирате нашата агенција.
Од 24.12.2004 City Travel се здоби со сертификат ISO 9001:2000 со што стана првата туристичка агенција со овој сертификат во југоисточна Европа. Сертификатот е издаден од стана на Американската Агенција за Контрола на Квалитет AQA.
Одбележи ја оваа страна